Sieraden om jou te laten schitteren! 

Zilveren oorbellen waarin Swarovski Kristallen zijn verwerkt.

Dare By Day of kortweg DBD oorbellen zijn gemaakt met Swarovski kristallen en zijn perfect voor speciale gelegenheden of om elke dag mee te schitteren. De oorbellen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en modellen waardoor je altijd wel een paar vindt dat bij je outfit past.

Zilveren oorbellen

De zilveren oorbellen bestaan uit  925 gerhodineerd zilver. Dit betekent dat het zilver voorzien is van een laagje rhodium waardoor het niet verkleurd, ook al draag je de oorbellen een tijd niet. Het geeft ook meer glans en beschermd het tegen krassen.

Zilver geelgoudvergulde oorbellen

De zilveren geelgoudvergulde oorbellen bestaan uit 925 zilver met een plating van 24K goud.

Model van de sluiting

Deze oorbellen hebben een klapbrisuur, dit betekend dat de oorbel aan de achterkant dichtklapt waardoor je ze niet kunt verliezen. Ook blijven ze zo niet aan je kleding hangen. Ze zijn licht in gewicht zodat ze comfortabel dragen.

Productlengte

De lengte van de Swarovski® kristal is verschillend per model.

De totale lengte van de oorbel is afhankelijk van de grote van de Swarovski Kristal.

Swarovski Kristallen altijd populair

Daniel Swarovski werd geboren in Noord Bohemen (tegenwoordig de Tjechische Republiek, 20 km van de huidige grends van Polen. Zijn vader was een glassnijder en was eigenaar van een kleine glasfabriek. Daniel begon daar zijn loopbaan en werd een bekwame glassnijder. In 1892 vroeg hij patent aan op een elektrische glas-snij machine waarmee hij de kristal glas kon snijden. De Swarovski Kristal was geboren.

Nog steeds zijn de Swarovski Kristallen razend populair, natuurlijk is er the Swan line. De sieraden lijn die Swarovski zelf produceert of de kleine miniatuur beestje lijn. Prachtig. Maar al sinds jaar en dag gebruiken modenhuizen met naam en faam de kristallen van Swarovski om hun ontwerpen luister bij te zetten. Wanneer je 's avonds uit gaat en gehuld bent in diffuus licht, je hebt je mooiste outfit aan, wil je ook een beetje extra shinen. Dat kan nu door onze prachtige sieraden ontworpen en gemaakt in eigen huis met de schitterende Swarovski Kristallen. 

Dames die onze oorbellen dragen krijgen vaak complimenten over onze oorbellen,  dat is te lezen in onze reviews die we vooral hebben verzameld door ons assortiment wat we ook verkopen via bol.com 

Goed verpakt

De oorbellen worden geleverd in een doosje met venster zodat je ze goed kunt bekijken. In verband met hygiëne zijn de doosjes verzegeld. Wij leveren bij elk product een cadeauzakje zodat je de oorbellen direct cadeau kunt geven.

Swarovski kristallen

Omdat wij onze oorbellen samenstellen met authentieke Swarovski kristallen en onze 925 brisuren met zilverkeurmerk, vermelden wij naast ons logo ook op het doosje “vervaardigd met  Swarovski®kristallen”. De oorbellen worden dus niet geleverd onder het logo met de zwaan van Swarovski zoals bij oorbellen die volledig worden gefabriceerd door Swarovski. De ondertitel die wij gebruiken wordt streng beschermd en gecontroleerd en mag alleen gebruikt worden wanneer men sieraden samenstelt met de kristallen van Swarovski.

Kleuren en modellen

DBD oorbellen zijn er in verschillende modellen en in heel veel verschillende kleuren. Oorhangers en oorstekers met Swarovski kristallen in de vorm van een druppel, blad, ster, ovaal, rechthoek of bohemian druppel, niets is te gek!

© 2019 - 2021 Dare By Day | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel